Yaya & By-bar

Auteursfoto

25 April

Een passie voor ruilen en creëren, een positieve atmosfeer en een flinke dosus humor zijn de essentials die YAYA sinds 1992 op de markt hebben gezet. Over de wereld reizen, het meemaken van de meest wonderlijke dingen en het verzamelen van kleine waardevolle dingen is precies wat de collecties van YAYA inspireert. Een mix van authentieke stijlen. Zowel vrouwelijke als gedurfd als nonchalant. Casual maar altijd met een vrouwelijke twist.

YAYA is geen persoon, geen leeftijd, ook geen prachtige jas. Het is een manier van leven. Ze geloven in het combineren van kleding met heerlijke lifestyle producten. De producten vallen binnen een stijl van zowel vintage als industrieel met een tintje beach life. Be inspired en shop YAYA. Gewoon bij ons in de winkel.

BY-BAR is een Nederlands kleding- en accessoire label dat sinds 2008 haar bestaansrecht kent. Begonnen vanuit de verkoop van oorbellen, is het label inmiddels uitgegroeid tot een volledig op elkaar afgestemde collectie van kleding en accessoires. De styles van BY-BAR bestaan uit essentials met een rijke uitstraling en prachtige details. De collectie is modern maar niet aan trends onderhevig waardoor alle items mooi zijn voor meer dan één seizoen.

De productie van de BY-BAR collectie vindt voornamelijk plaats in Italië, Portugal en een klein gedeelte in India. De producten worden meerdere keren per jaar bezocht. Het persoonlijk contact met hen is de succesfactor van BY-BAR. De producten voelen zich erg betrokken bij BY-BAR en zijn net zo trots als wij wanneer de nieuwe collectie weer in de winkels ligt. Deze korte lijnen en goede samenwerking maakt de collectie alleen maar beter. Ook BY-BAR shop je gewoon bij ons in de winkel.

Auteursfoto

25

April