Win een reis naar de USA met PME LEGEND!

Auteursfoto

05 April


Win een reis naar de USA met PME LEGEND!

De reis van je leven.

Wil je ook het leven van een cargo pilot in een klassieke Dakota ervaren?

Vanaf 1 maart organiseert PME Legend in samenwerking met Discovery Channel een unieke winactie. Als consument maak je daarbij kans om de dynamische wereld van PME Legend en de cargo pilot zélf te ervaren. Dat kan tijdens de PME Legend Skymaster USA Tour!

Een onvergetelijke groepsreis van 7 dagen, waarbij je aan boord van een Dakota kriskras door California vliegt van de ene stoffige landingsbaan naar de volgende. Iedere dag is er een andere bestemming en wacht een nieuw avontuur. Van een jeep safari tot skydiving.

Ga next level met PME Legend’s eerste tapered jeans. Combineer hem met de ultieme, ruige jas zoals onze Greenville Leather Bomber en je hebt dezelfde coole look als de vlieghelden van vroeger.

Hoe kun je meedoen?

Iedereen kan meedoen. Meld je tussen 1 maart en 31 mei 2017 aan via deze website. Kies eerst je favoriete PME Legend outfit, waarin je de reis zou willen maken. Beantwoord vervolgens de open kennisvraag, vul je contactgegevens in en kies de PME Legend winkel waar je wilt dat de prijsuitreiking plaatsvindt. Ook is het mogelijk om je Facebook account te gebruiken bij je registratie. Tenslotte dien je akkoord te gaan met de actievoorwaarden.

Heb je de kennisvraag goed beantwoord, dan ontvang je vervolgens binnen 1 week de uitnodiging om een motivatie te schrijven waarom je de prijs wilt winnen. Een jury beoordeelt vervolgens de motivaties en selecteert voor 30 juni 2017 de winnaars.

Auteursfoto

05

April