Recycle je rijk van 1 TM 18 april bij Franken-kleding!

Auteursfoto

01 April

Recycle je rijk = ruimte in je garderobekast!

Vandaag dacht ik, ruimte maken! De winkel hangt vol met de nieuwste lente/zomer tops, jurkjes etc.

Zo ging ik aan de slag: Daarvoor haalde ik gewoon alles uit je kledingkast. Bekijk alles kritisch. Te groot, te klein? Weg ermee! Kwel jezelf niet om te denken, ik kan er nog wel een keertje in. Vlekken, verleppend, verwassen? In de container. Niet meer van deze tijd? Of al een jaar niet meer aangehad? Ga ermee naar Franken-kleding wij geven het aan een goed doel! En tijdens de recycle je rijk dagen (van 1 Tm 18 april) ontvang je per ingeleverd artikel DIRECT KORTING op een nieuw gelijkwaardig kledingstuk!

Breng de items die stuk zijn, maar die je nog wel wil dragen tijdens de Recycle je rijk dagen. Wij brengen ze GRATIS voor je naar de kleermaker. Max. 3 stuks per klant.

Je hebt natuurlijk basis stukken die tijdloos zijn. Nooit weggooien, bijvoorbeeld een mooie leren tas of jas. Maar ook basis tops en basis shirts. En een goede jeans blijft een goede jeans. Je zult zien dat het ruimte maakt in je kast en in je hoofd. Zo kun je weer gaan shoppen zonder dat je teveel onnodige kledingstukken of schoenen koopt. Met een positief gevoel:). Dus blijf kritisch. Bedenk: I ♥ to wear it, feel good or rycycle…. Maak een lijstje van wat je nog mist.

Ga voor een goede basis collectie. Bijvoorbeeld voor in je vrije tijd, een jogging broek met een goed vest en zoek daar een mooi shirt onder. Pak daarbij lekker zittende schoenen. Voor je werk: Rok, blazer en een mooie blouse. Voor een feestje: Mooi jurkje met hoge pumps.

Zoek ook je accessoires uit, maar gooi daar nooit teveel van weg, want dat blijft terug komen. Je kunt ook alvast setjes maken en in je kast hangen. Ik weet zeker dat je inspiratie krijgt tijdens het opruimen;). En zo hoef je in de ochtend niet meer te bedenken wat je aan moet doen.

See you!! & Recycle je rijk :)

Auteursfoto

01

April