Nieuwe collectie winter-najaar 2014/2015.

Auteursfoto

03 September

Nieuwe collectie winter-najaar 2014/2015.
De winter belooft een fantastisch seizoen te worden als het aan onze collectie ligt. De mooie, diepe kleuren, prints en mooie materialen zorgen er voor dat de mooiste combinaties gemaakt kunnen worden.
In de trendy kleding zie je een mix van materialen. Gecoated broeken, tops van leer en bont. Vele breisels in de truien en gilets die dit seizoen niet mogen ontbreken in je garderobe.
Ga je voor een casual look? Geniet je van veel comfort met een jogging (print) broek. Cocoonen met de mooiste oversized vesten. De vintage vervaagde kleuren zullen je verassen dit najaar.
De trend voor de herfst/winter is veel zwart, jurkjes met lange mouw in een mix van materialen zoals suède en leer. In de stoere stijlen zie je qua kleur ook rood en olijfgroen. Ga je liever voor de pasteltinten? Dan kunnen de grijstinten heel goed gecombineerd worden met abrikoos of roze. Samen met ons ruim assortiment aan accessoires maak je je outfit compleet.
Onze jeans collectie is dit seizoen van onze bekende merken: Zoals G-Star, Supertrash, Mac etc. Jeans hebben we in vele verschillende wassingen, van helemaal egaal tot destroyed en bleached. Zelfs een skinny jeans met een vintage coating is dit seizoen verkrijgbaar.

Geniet van al het moois dat de winter biedt en laat je verrassen door onze collectie. See you! X Franken-kleding team.
 

Auteursfoto

03

September