NAJAAR 2013

Auteursfoto

05 September

Nieuw seizoen, nieuwe trends, wat gaan we dragen dit najaar?

Aan het weer is het nog niet te zien maar voordat we het weten wordt het frisser buiten en willen we ons weer lekker kleden in warme stoffen en mooie kleuren. En die zie je al volop bij ons in de winkel!

Leer is een echte musthave deze winter, en denk dan vooral aan broeken met leer-accenten. Combineer het met een glanzend jurkje, een lekker warm breisel of combineer het met elkaar want alles kan en mag dit mode seizoen! Zoals een mooie trui, stoer jackje, coated skinny en een frivool bloesje.Wat jou stijl ook is, deze items kun je zo combineren dat het bij jou past.

Qua kleuren zien we zwart dit seizoen weer helemaal in het modebeeld samen met bosgroen, aubergine, blauw. Accentueer het met oker, wijnrood, cobaltblauw en smaragd groen. Met pailetten, parels en kant als finishing touch.

Waar wij dit seizoen ook helemaal blij van worden zijn de Happy Socks.... modieuze sokken die gezien mogen worden! Wordt jij al nieuwsgierig naar al dat moois. kom dan snel eens langs. Kijk of jouw modehart er net zo snel van gaat kloppen als dat van ons!

Tot gauw                                                   

Mieke

Auteursfoto

05

September