Let the sunshine in.

Auteursfoto

22 Mei

``Let the sunshine in``
Daarvoor moet je bij Franken-kleding zijn :) We hebben een volledige zomerafdeling voor je ingericht. Met daarin veelal jurkjes in vrolijke bloemendessins of wat dacht je van de super hippe jurkjes van het merk Nikkie?! Een lange jurk mag in de zomer van 2015 zeker niet ontbreken in jouw garderobekast. Iedereen kan het dragen want door het dragen van een lange jurk oog je lang en slank. Draag hem naar een feestje met mooie armbanden of met een slippertje eronder voor naar het strand. Voor de stoere chicks die naar de festivals gaan deze zomer zijn er de shorts met een print top. En ehhh….je navel mag gezien worden deze zomer.
Voor de mannen is er ook een zomerafdeling met daarin vette print shirt, shorts in vele kleuren en… een gave actie van PME Legend. PME shirt+ PME short voor €119,95 voor €89,90. Vraag in de winkel om dit geselecteerde pakket van PME Legend.
O ja…… mocht je nog een waarde cheque/ modepas thuis hebben liggen…..die kun je bij Franken-kleding inleveren t/m zaterdag 30 mei.
See you!
 

Auteursfoto

22

Mei