Het is de week van de duurzaamheid bij Franken-kleding!

Auteursfoto

06 Oktober

FRANKEN-KLEDING DOET MEE MET DE LANDELIJKE CAMPAGNE, #INSPIRING STORIES!

Wist u dat "68% van de NL vrouwen duurzame mode wil" en "11% hiervan weet waar ze dit kunnen kopen."

Door dit onderzoek is een grote landelijke campagne tot stand gekomen die draait om fair(trade) en duurzaamheid. Van 6 t/m 11 oktober wordt er een duurzame fashion markt georganiseerd in de shop-steden en de toonaangevende weidewinkels, met als hoogtepunt 10 oktober Dag van de Duurzaamheid.

Natuurlijk wil Franken-kleding hieraan bijdragen, want wij vinden het hartstikke belangrijk dat er steeds duurzamer geproduceerd wordt. Daarom vind je deze week extra aandacht hiervoor bij Franken-kleding, door middel van een basic collectie van Fair+Fair, diverse eco producten zoals Munio geurkaarsen, De Wereldwinkel staat met een deel van hun collectie bij ons in de winkel én we houden de hele week een MIX & MATCH EVENT!

Hiermee kunt u zélf ook duurzaam bezig zijn, want iedereen heeft wel een kledingstuk in de kast dat eigenlijk nergens mee te combineren valt. Gooi het niet zomaar weg maar neem het mee en maak er samen met onze hulp weer een leuke set van die weer helemaal in is. Zo kun je ook nog eens je aankoopbedrag terug winnen! en draag je een steentje bij aan duurzaamheid. Voor informatie kijk op Facebook.com/franken-kleding, lees de advertentie in deze krant of loop gewoon lekker binnen.

Bron: Free publicity.

Auteursfoto

06

Oktober