Hallo Mannen

Auteursfoto

12 September

Ook jullie mogen dit najaar gezien worden, er is een geweldig modebeeld voor jullie bedacht.


Het wordt een najaar/winterbeeld voor lekker koud weer. Veel dikke truien en warme katoenen broeken. Lagen over elkaar zoals een stoer shirt met een vest of hemd erover. Colberts worden zowel met shirts of hemden gedragen maar wel lekker casual op een katoenen broek of jeans. De gekleurde broek is nog steeds een hot item alleen nu in warme winter kleuren. Ook veel sweats die lekker op een jeans gedragen worden. Het is een draagbare mode die ook door een dress hemd gekleed gemaakt kan worden en zo op ieder moment van de dag kan.


In de zakelijke look is het kostuum weer een musthave . Nog niet meteen met das maar wel weer onderscheidend. De kostuums zijn slank gesneden en geven door de kortere lengte een modisch beeld. Hierin komen de kleuren grijs en blauw met stip of één, voor zowel kostuum als hemd.


In het casual beeld zijn de shirts of truien met col en printen shirts een musthave en de kleuren lopen van blauw naar donker groen en bordeaux. Ook zie je weer wat paars terug in het modebeeld en de kleur petrol zie je als nieuwe kleur deze winter.
Al met al genoeg moois om er weer top uit te zien.


Groetjes en tot snel
Noor

 

Auteursfoto

12

September