GOED BEZIG WEEKEND

Auteursfoto

20 Maart

Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart houden wij ons “Goed bezig weekend!” Wij willen jou een zetje in de goede richting geven om je kast op te ruimen en te recyclen. Hoe gaan we dit doen? Kom dit weekend naar Franken-kleding, waar je word ontvangen met een hapje en drankje en breng je oude overhemd en/of jeans mee.
Bij aankoop van een nieuw overhemd kun je je oude inleveren en wij laten er door Hulley een te gekke Boxershort van maken. (Hulley is een initiatief om allochtone vrouwen te laten integreren en hun steentje bij te laten dragen in onze maatschappij. Zie ook www.vanhulley.nl )
Bij aankoop van een nieuwe jeans lever je je oude jeans in en wij laten er een limited edition tas, Phone of tablet hoes van maken. De keuze is aan jou!
Zoek je nog een origineel (paas) kadootje? Bij ons vindt je te gekke handgemaakte fair trade sieraden. Op www.abeautifulstory.nl ontdek je wie of wat er achter deze sieraden zit… Of misschien een Woo Bottle Candle, een heerlijk geurende kaars die verbind met de kansarme op de wereld. Voor meer info www.welcome&woo.com
Kortom genoeg te doen en te zien… tot vrijdag, zaterdag of zondag


Groetjes Mieke
 

Auteursfoto

20

Maart