Fashion,food & fun event.

Auteursfoto

11 Maart

Dit weekend gaan we los met het fashion, food & fun event bij Franken-kleding. Deze week zijn we flink in touw met de nieuwe voorjaars collectie.

Bij de dames collectie vind je in de jeans hoek nieuwe jeans van G-star en Diesel. Gebleekte items in sweaters, joggings en jeans. Gemixt met Gsus met hun oversized tops en coole prints. Nieuw is hierbij Tigha stoere print t-shirts en aparte belijningen in de tops. 2ndone brengt dit seizoen een nieuwe trend: de mama jeans. Bij onze casual hoek vindt je onder andere Yaya, Penn& Ink en Blaumax. De trend hierbij is vooral sportief, natuurlijke stoffen en veel sweat tops en broeken. Veelal in aarde tinten. Bij de casual-city is er onder andere Summum, Rich&Royal en een nieuw merk bij ons: Women by Earn. Met heerlijke stofjes waar je prachtige combinaties mee kan maken. Voor de mannen vindt je heel veel shirts met allover/stoere prints van onder andere Cuckoos nest en Death by zero. Gebleekte items zie je ook in de mannen collectie terug in de sweats van Pearly king. Hilfiger denim brengt zijn eigen stijl met zich mee in polo`s, jeans en sweaters. Aan het kostuum vak hebben we een nieuw merk toegevoegd: Humberto.

Tijdens dit Fashion, food & Fun event laten we onze klanten extra genieten terwijl ze een wandeling maken door de nieuwe collectie.
En daarom zie je de gezelligheid al van een afstandje.

Want op zaterdagmiddag staat de Bus van Zus voor de deur met bijzondere hapjes. In de winkel is aanwezig Floor`s groente en fruit met uber gezonde smoothies.

Alles van thee staat in de winkel met diverse thee soorten. Ook alles wat daar bij hoort rondom thee. Denk aan theepotten, kopjes etc. Heb je vragen over thee? Deze dames weten er echt alles van.

Van den Hurk is er met een deel van hun prachtige collectie voor te koken, bakken, tafelen en home artikelen.

Zelf hebben zijn we nog extra op pad geweest om de aller leukste gadgets te scoren. Leuk om cadeau te geven of te krijgen.

Kortom dit event zit boordevol FASHION, FOOD &FUN!!! ENJOY YOUR WEEKEND!

Auteursfoto

11

Maart